MAISTO MENIU

  • Tapas
  • Meniu
Tapas lėkštė
17€
Sūrių lėkštė
17€

patiekiama su mūsų gamybos abrikosų džemu

Kreminė fetos ir burokėlių tapenade
8€
Sūrio spurgos su paprikiniu padažu
8€
Gambas al ajillo
9€

(keptos krevetės su česnaku)

Keptas Camembert sūris
9€

su čiobreliais, rozmarinu ir medumi

Mūsų marinuotos juodosios alyvuogės
6€
Marinuotos traiškytos žaliosios alyvuogės
6€
Keptos chorizo dešrelės su Pinot noir padažu
8€
Lietuviškos sraigės
9€ / 16€

paruoštos burgundiškai (6 vnt./ 12 vnt.)

Įdaryti mažieji Patagonijos kalmarai
10€
Užkandžiai
Tuno tartaras
13€

patiekiamas šv. agurkais ir bulvių šiaudais

Burokėlių carpaccio
10€

su keptu ožkos sūriu bei Barolo vyne virtomis mėlynėmis

Vitello tonato
14€

veršiena su tuno ir kaparėlių padažu

Jautienos carpaccio
13€

su artišokais ir kapariais

Marinuotų jūros gėrybių užkandis
14€
Mūsų gamybos vištienos kepenėlių paštetas
10€

su svogūnų confiture ir cukatais

Burata su žemoje temperatūroje pakeptais pomidorais
11€

kedrinėmis pinijomis, šv. bazilikų padažu ir balzamico drožlėmis

Salotos ir sriubos
Salotos su Serrano kumpiu ir Gorgonzola sūriu
10€

patiekiama su sezoninėmis uogomis ir citrinų, medaus bei garstyčių padažu

Cezario salotos
10€ / 12€

su ant grotelių kepta vištienos krūtinėle / krevetėmis

Prancūziška žuvienė
10€

Kreminė moliūgų sriuba
8€

patiekiama su kepta krevete

Pirmieji patiekalai
Midijos alla provancale (500 g/ 1000 g)
14€ / 26€

patiekiamos su belgiškomis bulvytėmis

Fusilli makaronai
12€

su briedžiukais ir Pinot noir vyno padažu

Risotto su baravykais ir briedžiukais
14€

paskanintas trumų aliejumi

Risotto su jūros gėrybėmis
16€
Juodieji spaghetti
14€

su sepijų rašalu, meilutėm ir baltojo vyno padažu

Paella Valenciana
28€

(ispaniškas ryžių, vištienos ir jūros gėrybių troškinys, 2 asm. 45 min.)

Antrieji patiekalai
Melsvauodeges menkės file
22€

patiekiama su bulvių šimtalapiu, edamame pupelėmis ir salikornija

Žiedinio kopūsto steikas
16€

su romanesco ir kanapių sėklų cimiciuri

Tradicine Šampanės dešrelė Boudin Blanc
15€

su bulvių koše bei svogūnų confiture

Keptas aštuonkojo čiuptuvas
26€

su saldžia bulve ir chorizo dešra

Vištiena normandiškai
16€

su sidro padažu, karamelizuotomis morkomis bei grybais

Confit de canard (antienos šlaunelė)
20€

su apkeptomis bulvytėmis, vyne virta kriauše bei bruknių padažu

Lietuviškos jautienos fillet mignon
32€

patiekiamas su pakeptais vyšniniais pomidorais ir žirnių ankštimis bei pipiriniu padažu

Lėtai troškintas jaučio žandas
22€

patiekiamas su bulvių koše

Desertai
Karamelizuotas kriaušių pyragas
12€
Vaniliniai ledai
5€

su alyvuogių aliejumi ir Maldon druska

Crème Brûlée
5€
Trupininis obuolių pyragas
6€

su vaniliniais ledais

Tikras itališkas citrininis sorbetas
4€
Šokoladinis suflė su ledais
6€
Ledų kokteilis su kokosų pienu
6€
Sūrio pyragas su mango padažu
5€