MAISTO MENIU

  • Tapas
  • Meniu
Tapas lėkštė
17€
Sūrių lėkštė
17€

patiekiama su mūsų gamybos abrikosų džemu

Kreminė fetos ir burokėlių tapenade
8€
Sūrio spurgos su paprikiniu padažu
9€
Gambas al ajillo
11€

(keptos krevetės su česnaku)

Keptas Camembert sūris
9€

su čiobreliais, rozmarinu ir medumi

Mūsų marinuotos juodosios alyvuogės
7€
Marinuotos traiškytos žaliosios alyvuogės
7€
Keptos chorizo dešrelės su Pinot noir padažu
9€
Lietuviškos sraigės
9€ / 16€

paruoštos burgundiškai (6 vnt./ 12 vnt.)

Įdaryti mažieji Patagonijos kalmarai
11€
Užkandžiai
Tuno tartaras
14€

su šv. agurkais, paprikų mayo, šalotiniais svogūnais, ir chorizo spirgučiais

Burokėlių carpaccio
11€

su keptu ožkos sūriu bei Barolo vyne virtomis mėlynėmis

Vitello tonato
14€

veršiena su tuno ir kaparėlių padažu

Jautienos carpaccio
14€

su artišokais ir kapariais

Mūsų gamybos vištienos kepenėlių paštetas
10€

su svogūnų confiture ir cukatais

Salotos ir sriubos
Burata
14€

su įvairių rūšių pomidorais ir pistacijų kremu

Šv. daržovių salotos
14€

su kepta jautienos išpjova ir su sūdytomis cukinijomis

Cezario salotos
11€ / 14€

su ant grotelių kepta vištienos krūtinėle / krevetėmis

Marselio žuvienė
11€

Prancūziška svogūnų sriuba
9€

užkepta su sūrio skrebučiu

Pirmieji patiekalai
Orkaitėje keptas miso baklažanas
14€

su pistacijų kremu ir confit česnako aioli

Midijos alla provancale (500 g/ 1000 g)
15€ / 26€

patiekiamos su belgiškomis bulvytėmis

Spaghetti makaronai
13€

su briedžiukais ir Pinot noir vyno padažu

Risotto su baravykais ir briedžiukais
15€

paskanintas trumų aliejumi

Risotto su jūros gėrybėmis
17€
Juodieji spaghetti
16€

su jūros gėrybėmis ir naminiu pamidorų padažu

Paella Valenciana
28€

(ispaniškas ryžių, vištienos ir jūros gėrybių troškinys, 2 asm. 45 min.)

Antrieji patiekalai
Melsvauodegės menkės file
22€

patiekiama su bulvių šimtalapiu, edamame pupelėmis ir salikornija

Brandintos kiaulienos nugarinės kepsnys
22€

patiekiamas su traiškytomis bulvėmis, pakeptais briuselio kopūstais ir rūkyta čili obuoliene

Tradicinė Šampanės dešrelė Boudin Blanc
15€

su bulvių koše bei svogūnų confiture

Keptas aštuonkojo čiuptuvas
27€

su saldžia bulve ir chorizo dešra

Vištiena normandiškai
17€

su sidro padažu, karamelizuotomis morkomis bei pievagrybais

Confit de canard (antienos šlaunelė)
22€

su apkeptomis bulvytėmis, vyne virta kriauše bei bruknių padažu

Lietuviškos jautienos fillet mignon
32€

patiekiamas su pakeptais vyšniniais pomidorais ir žirnių ankštimis, apkeptomis bulvytėmis bei pipiriniu padažu

Lėtai troškintas jaučio žandas
24€

patiekiamas su bulvių koše

Desertai
Karamelizuotas kriaušių pyragas
12€
Vaniliniai ledai
5€

su alyvuogių aliejumi ir Maldon druska

Crème Brûlée
6€
Chantilly kremas, bazilikų žele
7€

patiekiamas su šv. uogomis

Tikras itališkas citrininis sorbetas
5€
Šokoladinis suflė su ledais
7€
Sūrio pyragas su mango padažu
7€