MAISTO MENIU
- Tapas
- Meniu
Tapas lėkštė
17€
Sūrių lėkštė
17€
patiekiama su mūsų gamybos abrikosų džemu
Kreminė fetos ir burokėlių tapenade
8€
Sūrio spurgos su paprikiniu padažu
8€
Gambas al ajillo
9€
(keptos krevetės su česnaku)
Keptas Camembert sūris
9€
su čiobreliais, rozmarinu ir medumi
Mūsų marinuotos juodosios alyvuogės
6€
Marinuotos traiškytos žaliosios alyvuogės
6€
Keptos chorizo dešrelės su Pinot noir padažu
8€
Lietuviškos sraigės
9€ / 16€
paruoštos burgundiškai (6 vnt./ 12 vnt.)
Įdaryti mažieji Patagonijos kalmarai
10€
Užkandžiai
Tuno tartaras
13€
patiekiamas šv. agurkais ir bulvių šiaudais
Burokėlių carpaccio
10€
su keptu ožkos sūriu bei Barolo vyne virtomis mėlynėmis
Vitello tonato
14€
veršiena su tuno ir kaparėlių padažu
Jautienos carpaccio
13€
su artišokais ir kapariais
Marinuotų jūros gėrybių užkandis
14€
Mūsų gamybos vištienos kepenėlių paštetas
10€
su svogūnų confiture ir cukatais
Burata su žemoje temperatūroje pakeptais pomidorais
11€
kedrinėmis pinijomis, šv. bazilikų padažu ir balzamico drožlėmis
Salotos ir sriubos
Salotos su Serrano kumpiu ir Gorgonzola sūriu
10€
patiekiama su sezoninėmis uogomis ir citrinų, medaus bei garstyčių padažu
Cezario salotos
10€ / 12€
su ant grotelių kepta vištienos krūtinėle / krevetėmis
Prancūziška žuvienė
10€
Kreminė moliūgų sriuba
8€
patiekiama su kepta krevete
Pirmieji patiekalai
Midijos alla provancale (500 g/ 1000 g)
14€ / 26€
patiekiamos su belgiškomis bulvytėmis
Fusilli makaronai
12€
su briedžiukais ir Pinot noir vyno padažu
Risotto su baravykais ir briedžiukais
14€
paskanintas trumų aliejumi
Risotto su jūros gėrybėmis
16€
Juodieji spaghetti
14€
su sepijų rašalu, meilutėm ir baltojo vyno padažu
Paella Valenciana
28€
(ispaniškas ryžių, vištienos ir jūros gėrybių troškinys, 2 asm. 45 min.)
Antrieji patiekalai
Melsvauodeges menkės file
22€
patiekiama su bulvių šimtalapiu, edamame pupelėmis ir salikornija
Žiedinio kopūsto steikas
16€
su romanesco ir kanapių sėklų cimiciuri
Tradicine Šampanės dešrelė Boudin Blanc
15€
su bulvių koše bei svogūnų confiture
Keptas aštuonkojo čiuptuvas
26€
su saldžia bulve ir chorizo dešra
Vištiena normandiškai
16€
su sidro padažu, karamelizuotomis morkomis bei grybais
Confit de canard (antienos šlaunelė)
20€
su apkeptomis bulvytėmis, vyne virta kriauše bei bruknių padažu
Lietuviškos jautienos fillet mignon
32€
patiekiamas su pakeptais vyšniniais pomidorais ir žirnių ankštimis bei pipiriniu padažu
Lėtai troškintas jaučio žandas
22€
patiekiamas su bulvių koše
Desertai
Karamelizuotas kriaušių pyragas
12€
Vaniliniai ledai
5€
su alyvuogių aliejumi ir Maldon druska
Crème Brûlée
5€
Trupininis obuolių pyragas
6€
su vaniliniais ledais