MAISTO MENIU
- Tapas
- Meniu
Tapas lėkštė
17€
Sūrių lėkštė
17€
patiekiama su mūsų gamybos abrikosų džemu
Kreminė fetos ir burokėlių tapenade
8€
Sūrio spurgos su paprikiniu padažu
9€
Gambas al ajillo
11€
(keptos krevetės su česnaku)
Keptas Camembert sūris
9€
su čiobreliais, rozmarinu ir medumi
Mūsų marinuotos juodosios alyvuogės
7€
Marinuotos traiškytos žaliosios alyvuogės
7€
Keptos chorizo dešrelės su Pinot noir padažu
9€
Lietuviškos sraigės
9€ / 16€
paruoštos burgundiškai (6 vnt./ 12 vnt.)
Įdaryti mažieji Patagonijos kalmarai
11€
Užkandžiai
Tuno tartaras
14€
su šv. agurkais, paprikų mayo, šalotiniais svogūnais, ir chorizo spirgučiais
Burokėlių carpaccio
11€
su keptu ožkos sūriu bei Barolo vyne virtomis mėlynėmis
Vitello tonato
14€
veršiena su tuno ir kaparėlių padažu
Jautienos carpaccio
14€
su artišokais ir kapariais
Mūsų gamybos vištienos kepenėlių paštetas
10€
su svogūnų confiture ir cukatais
Salotos ir sriubos
Burata
14€
su įvairių rūšių pomidorais ir pistacijų kremu
Šv. daržovių salotos
14€
su kepta jautienos išpjova ir su sūdytomis cukinijomis
Cezario salotos
11€ / 14€
su ant grotelių kepta vištienos krūtinėle / krevetėmis
Marselio žuvienė
11€
Prancūziška svogūnų sriuba
9€
užkepta su sūrio skrebučiu
Pirmieji patiekalai
Orkaitėje keptas miso baklažanas
14€
su pistacijų kremu ir confit česnako aioli
Midijos alla provancale (500 g/ 1000 g)
15€ / 26€
patiekiamos su belgiškomis bulvytėmis
Spaghetti makaronai
13€
su briedžiukais ir Pinot noir vyno padažu
Risotto su baravykais ir briedžiukais
15€
paskanintas trumų aliejumi
Risotto su jūros gėrybėmis
17€
Juodieji spaghetti
16€
su jūros gėrybėmis ir naminiu pamidorų padažu
Paella Valenciana
28€
(ispaniškas ryžių, vištienos ir jūros gėrybių troškinys, 2 asm. 45 min.)
Antrieji patiekalai
Melsvauodegės menkės file
22€
patiekiama su bulvių šimtalapiu, edamame pupelėmis ir salikornija
Brandintos kiaulienos nugarinės kepsnys
22€
patiekiamas su traiškytomis bulvėmis, pakeptais briuselio kopūstais ir rūkyta čili obuoliene
Tradicinė Šampanės dešrelė Boudin Blanc
15€
su bulvių koše bei svogūnų confiture
Keptas aštuonkojo čiuptuvas
27€
su saldžia bulve ir chorizo dešra
Vištiena normandiškai
17€
su sidro padažu, karamelizuotomis morkomis bei pievagrybais
Confit de canard (antienos šlaunelė)
22€
su apkeptomis bulvytėmis, vyne virta kriauše bei bruknių padažu
Lietuviškos jautienos fillet mignon
32€
patiekiamas su pakeptais vyšniniais pomidorais ir žirnių ankštimis, apkeptomis bulvytėmis bei pipiriniu padažu
Lėtai troškintas jaučio žandas
24€
patiekiamas su bulvių koše
Desertai
Karamelizuotas kriaušių pyragas
12€
Vaniliniai ledai
5€
su alyvuogių aliejumi ir Maldon druska
Crème Brûlée
6€
Chantilly kremas, bazilikų žele
7€
patiekiamas su šv. uogomis